In de aanbieding…. een dubbel cassette deck ???

Dubbel cassette deck Ik moet eerlijk toegeven dat ik twijfelde of de aanbieding wel klopte…. of het niet een 1 april was of iets dergelijks. Maar niets is minder waar…

Vandaag kreeg ik de aanbiedingen e-mail binnen van Conrad met daarin aangeboden een gloednieuw dubbel cassettedeck. En de enige vraag die ik dan nog maar heb is, waar hebben ze dat in godsnaam nog vandaan kunnen halen?

Ik heb er ergens ook nog wel eentje hier op zolder liggen, ver weggestopt bij alle andere elektronicaspullen die ik ook eigenlijk weg zou moeten doen. Maar een volledig nieuw cassettedeck? Waarom worden die dingen uberhaupt nog gemaakt? Is daar nog markt voor dan?

Anyway, ik ben nog op zoek naar een gloednieuwe 386 computer, dus ik ga even zoeken bij Conrad Laughing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.