Ilse DeLange live in Paradiso

Gisteravond, en ja het werd daardoor best laat, stond Ilse DeLange in Paradiso een optreden te geven om U tegen te zeggen. De aanloop was wellicht wat rommelig. Op het kaartje stond dat er gestart zou worden om 19.30 uur, op de website van Paradiso stond 19.30 uur Voorprogramma en 20.30 uur Ilse, en bij Paradiso zelf stond uiteindelijk dat er gestart zou worden om 20.30 uur.

Paradiso zelf waren Vriendinnetje P. en ik nog nooit geweest. En om te beginnen moet je jezelf de weg laten wijzen om het te vinden… er staat namelijk nergens op de buitenkant in het groot “Paradiso”. Nou is de weg vragen niet zo heel erg ingewikkeld, dus dat was het vinden uiteindelijk ook niet.

En toen het dan uiteindelijk 20.30 uur was, toen werd me daar toch een show weggegeven. Ilse DeLange heeft duidelijk geen moeite met direct aan de slag gaan. Een stukje d’r stem rustig op gang laten komen was ook niet nodig. Wat heeft die meid een stem! Wauw!

Daarnaast staat er ook nog eens een klasse band om haar heen om het plaatje compleet te maken. Te adviseren dus om daar eens een concert van te gaan bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.