Ik sleutel, jij sleutelt…

Ken je dat, dat je met specifieke vragen terecht wil in de bouwmarkt? Fout fout fout, moet je natuurlijk nooit proberen. Daar werken tegenwoordig alleen nog maar mensen die streepjescodes langs scanners kunnen halen en de rekken kunnen aanvullen. Verwacht vooral niet dat je ook nog met een moeilijk vraag terecht kan.

Wat was precies het probleem? Afgelopen zaterdag besloten wij na heel lang lopen klooien met een slot dat niet echt meer fatsoenlijk open of op slot wilde dat vervanging toch echt nodig was. Dus op naar de bouwmarkt. Omdat het slechts de buitenkant van het slot is dat niet meer wilde, wilde wij natuurlijk alleen de buitenkant vervangen.

“Even vragen bij de handige man in het Praxis pak of dat wel mogelijk is. Nee nee, natuurlijk niet, u begrijp natuurlijk zelf wat dat dat allemaal geen standaard maten zijn.”

Omdat ik de deskundigheid van de beste persoon toch in twijfel trek, toch het pakketje meegenomen. Ik kon natuurlijk ook kiezen voor een oplossing van ruim 100 euro meer, maar als ik dat maar even kan ontwijken, dan heel graag.

Eenmaal thuis blijkt dat zonder probleem de door mij gekochte set gemonteerd kan worden en dat we zonder probleem van buitenaf de deur weer op slot en open kunnen krijgen.

Ëén – nul voor de klant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.