Ik ben een sportman… jij bent een sportman

Na een veel te lange tijd weer eens gaan doen of je een sportman bent… dat moet je gaan voelen natuurlijk. Dat kan niet anders. En geloof me dat voel ik dan ook.

Eigenlijk is er al een hele tijd het plan om weer eens regelmatig te gaan zwemmen. Regelmatig is dan wat mij betreft ten minste 1 keer per week, maar liever nog een tweede keer. Nou roep ik dit al een hele tijd, zelfs zo lang dat mijn collega’s inmiddels al alle hoop verloren hebben voor mij en mijn sportieve gedrag.

Gisteren was dan eindelijk de grote dag, het zwembad werd vereert met een waar bezoek 😉 Sterker nog, er ging zelfs nog gezwommen worden ook. Bij de eerste uitstrekking in het water, kom ik erachter dat mijn buikspieren al lange tijd niet bijzonder belast zijn. Dit zal dus wel gezond zijn 😉

Vanmorgen toen ik uit bed stapte merkte ik ook dat mijn buikspieren, en de spieren in mijn armen, de spieren in mijn benen, en eigenlijk de spieren in zo’n beetje m’n hele lijf. Goh wat voel ik me vanmorgen gezond… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.