Huwelijk Maaike en Jochem

Lange voorbereidingen, verrassingen in de vorm van een vrijgezellendag, en dan gisteren was het eindelijk zover! Gisteren trouwde Maaike en Jochem met elkaar. Mooie dag, mooie scenes, mooi feest.

Het begon gisteren allemaal op het gemeente huis van Bleiswijk. Daar werd verzameld en mocht voor het eerst van de dag aantreden als ceremoniemeester. Mooie job om van goede vrienden toebedeelt te krijgen . Betekend toch dat ze vertrouwen in je hebben ten slotte. Op het gemeente huis was het niet alleen de ambtenaar van de burgelijke stand, maar ook de burgemeester die een goed woordje voor het bruidspaar deed.

Toen was het, na een goede lunch natuurlijk, tijd om richting de kerk te gaan. Maar liefst anderhalf uur kregen we de tijd om een houten reet te kweken. Aan het einde van de kerk mis konden we melden dat dat goed gelukt was. Maar ons geduld werd beloond met een zeer gezellige receptie. Jammer dat meneer pastoor het even nodig vond om het bruidspaar apart te nemen, zodat deze even niet aanwezig waren om hun gasten te ontvangen. Kijk op dat soort moment mag je dus als ceremoniemeester je best doen om de boel een beetje op te lossen .

Tot slot was het na de receptie tijd voor een lekker hapje eten (lang leve de BBQ) en daarna natuurlijk de feestavond! En wat voor een feestavond… zelden zo ontzettend ontspannen en gezellig feest gehad! Toppertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.