Hoe snel kan het gaan…

Afgelopen vrijdag was ik een beetje aan het rommelen op internet, je hebt dat wel eens dat je op een dood moment gewoon wat aan het rond surfen bent. Ik weet eerlijk gezegd niet eens meer hoe, maar na het betere rond-klik-werk kwam ik uiteindelijk uit op www.schoolbank.nl.

Het idee van de site is dat je je registreerd om vervolgens op zoek te kunnen gaan naar oude klasgenoten. In eerste instantie was ik een beetje terughoudend om me nou gelijk te gaan registreren. Ik bedoel… op zoek naar je oude klasgenoten, komt te veel in de richting van soortgelijke tv programma’s en daar zit dan toch gemiddeld 50+.

Maar goed, beetje doorklikken maakt je uiteindelijk toch wel nieuwsgierig naar wat je zou kunnen terug vinden aan namen e.d. als je je registreerd. Dus… OK… ik geef wel weer de nodige gegevens op, om uiteindelijk in te kunnen loggen.

School die mij het meest nieuwsgierig maakt is de Toorop, ik kan niet anders zeggen dat ik daar toch wel hele goede herinneringen aan heb. Personen met wie ik erg veel optrok in die tijd waren Tommie, Vincent en Christiaan. Ik verwacht het niet, maar wellicht kan ik de namen terug vinden? … en jawel, twee van de drie namen kan ik zowaar nog terug vinden ook. Vincent en Christiaan om precies te zijn.

Enfin… na een tijdje wat aanrommelen, laat ik het er bij zitten. Nu, maandagavond, krijg ik een berichtje binnen van ene Vanessa Eras. De naam zegt mij eerlijk gezegd helemaal niets meer (sorrie ), maar via schoolbank.nl stuurt ze mij het bericht dat er een reunie georganiseerd wordt.

Het moet niet gekker worden… mooi he, dat internet… 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.