Hoe doet die man dat toch?

Gottegottegod, wat een ophef toch weer… van het weekend was dan eindelijk de volledige unieke TV show, De nieuwe Uri Geller. Volledig uniek, want in Duitsland wordt het programma uitgezonden als Der neue Uri Geller (of iets wat daar erg dicht bij in de buurt komt) en in Engeland als The new Uri Geller.

Maar het mag de pret allemaal niet drukken. Na toch al gauw een jaar of vijf niets van het fenomeen Geller gehoord te hebben, was het duidelijk weer hoog nodig om de spaarpot van meneer Geller te vullen. Gedachtelezen is geen probleem, maar een beetje financieel vooruit kijken zat kennelijk niet bij het cursusmateriaal.

Anyway, trouwe SBS6 kijkers als dat wij zijn (pffff…) waren vriendinnetje P. en ik natuurlijk van de partij bij de eerste uitzending. En eerlijk is eerlijk, met de nodige verbazing hebben we het programma zitten kijken. Wonderlijke voorstellingen werden er gegeven en typische trucjes werden vertoond. Door voornamelijk de verschillende kandidaten wel te verstaan.

Maar ome Uri mocht zelf ook nog een trucje doen, namelijk de trucjes met het publiek thuis op de bank. Om te beginnen moest je een lepel op je TV leggen. En ome Uri zou deze vervolgens van je TV laten springen. En wat denk je? De lepel bleef in huize Steenderen.NET gewoon liggen.

Hevig teleurgesteld wilde we al bijna wegzappen, maar toen (misschien ter compensatie) mochten we van ome Uri ook nog onze kapotte horloges, klokken, TV’s, telefoons, nou ja, zeg maar alles wat kapot is voor de TV zetten om door ome Uri weer te laten maken.

En wat denk je… en dat irriteert me toch, het horloge van Patries dat stil was gaan staan, is tijdens die pokke-uitzending gaan lopen. Wij dachten dat het batterijtje op zou zijn. Maar dat klere-ding loopt vandaag nog steeds. Is toch irritant, want dat kan ik toch nog niet helemaal uitleggen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.