Het aftellen

…is begonnen. Ondanks dat er eigenlijk helemaal niet van houd om af te tellen naar m’n vakantie. Klinkt altijd zo lekker ongemotiveerd. Maar toch voelt het langzamerhand wel zo. Want nu nog twee dagen weekend en dan nog twee daagjes werken, en dan gaat de tent en alle andere zooi achter in de auto en toeren maar…

Betekent dus ook gelijk dat er een hele hoop dingetjes nog net voordat we op vakantie gaan gedaan moeten worden. Zo was het gisteren absoluut noodzakelijk om met vriendje Jochem nog even voor de vakantie bij te babbelen, en een hapje te eten natuurlijk en natuurlijk ook een slokje te drinken.

Nou ja, een paar slokjes dan, hij, want ik was met de auto.

Ongeveer rond een uurtje of elf, half twaalf, zeg ik tegen Jochem, joh we nemen er nog één en dan gaan we aftaaien. Goed plan… en vervolgens besteld meneer een 3/4 liter fles bier. Lekker bezig dus .

Enfin, uiteindelijk was het een uurtje of één voordat ik in m’n bedje lag en toen ging ’s morgens vroeg toch weer de wekker om aan het werk te gaan.

Maar goed, het is bijna vakantie, er moeten nog een hoop dingen gebeuren dus vanavond gaan we nog maar eens wat inkopen doen. Vriendinnetje P. moet bijvoorbeeld nog een nieuwe bikini zien te scoren, niet onbelangrijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.