Steenderen.NET

Grijs

Nog maar net 28 jaar en nu al steken ze meer en meer de kop op; Grijze haren !!! 28 en dan al beginnend grijs!!! Niet echt iets waar Steenderen.NET dus heel erg blij van aan het worden is. Beetje teleurstellend zeg maar…

Nou werd afgelopen weekend Oma van Steenderen 95, althans was de week ervoor, maar in het weekend ging de familie helemaal los. Er was zelfs een zaaltje afgehuurd en niet alleen kinderen en kleinkinderen, maar zelfs neven en nichten daar weer van waren van de partij.

Om te beginnen kom je er achter dat er toch echt veel meer familie is als dat je je kon herinneren en als dat je je wilde herinneren… . Maar dat ter zijde, je komt er dus ook achter dat je ingedeeld kan worden in één van de twee groepen… of je wordt grijs, of je wordt kaal.

Zoals het er bij mij nu naar uit ziet, gaat dat dus grijs worden. Op zich de beste keus van de twee wat mij betreft… maar toch… kom op zeg… ik ben pas 28… niet 48. Dus Steenderen.NET moet toch op zoek naar een list, want nu zijn de grijze haren nog mooi te maskeren met de nodige gel, maar dat is natuurlijk geen eeuwig durende oplossing.

Dus mocht je een tip hebben (je zou zo maar alle afleveringen van Klasien uit zalk op video kunnen hebben), laat je horen… en anders wordt het ben ik bang toch de winterschilder .

Of ik moet natuurlijk nog iets meer aan m’n looks gaan werken… sommige schijnen juist als aantrekkelijk gezien te worden…

Wees eerlijk… het rijtje is toch eigenlijk zo pas compleet: Clooney, Gere, Van Steenderen  

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén