Griepje ???

Kijk en daar is Steenderen.NET net dus niet zo heel erg goed in, in ziek thuis zitten. Toch moest het vandaag. Symptomen zijn allemaal wel niet zo dramatisch… zo lag ik vannacht tot een uur of vier wakker, toen ik vervolgens wakker werd en dacht dat ik toch nog heel wat geslapen had, was het pas een uur of vijf… en daarna dus niet meer geslapen.

Da’s al niet zo’n top begin, als je dan vervolgens wakker wordt met een kop vol watten (of wat het dan ook zou mogen zijn), overal spierpijn, en een scheutje duizeligheid, dan blijf je toch thuis.

Dat wil niet zo best op de fiets namelijk, laat staat met 8 uur werken.

En dan is er uiteraard nog de timing, dat is namelijk altijd de verkeerde! Zo ligt er nog een hele hoop werk op me te wachten, een sollicitatie procedure die we vandaag zouden afronden, enz… enz… enz…

Maar goed, in een goede poging om de dag door te komen ben ik eens begonnen met het aanbod van Uitzending Gemist via onze digitale TV af te stropen. Zo bleek ik nog twee afleveringen van Dit Was Het Nieuws achter te lopen. Tevens heb ik mij gewaagd aan de eerste BNN uitzending van Kebab TV.

En aan het einde van deze in totaal drie programma’s was het pas een uurtje of half elf in de ochtend.

Maar goed, we zijn de dag doorgekomen, vriendinnetje P. is onderweg naar huis en de film van vanavond hebben we gelukkig nog geen kaartjes voor in huis gehaald, dus dat wordt een anderen keer… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.