Gevalletje waterschade

Je hebt soms van die dagen… die willen niet helemaal… gisteren schreef ik al dat de dag wat traag begon. Inmiddels kan ik je zeggen dat de dag tragisch eindigde.

Gistermiddag komen Patries en ik samen thuis (we wachten elkaar op een gezamelijk punt van onze beide routes zo nu en dan op). In de voortuin van de onderburen staat onze onderbuurman en kon ons berichtten dat er wat uit zijn plafond druppelde. In eerste in stantie ben je bang dat er een of andere leiding gesprongen is, dat je een kraan hebt open laten staan noem het maar…

Dus als de sodemieter rennen wij de trap op, doen de voordeur open en constateren dat onze hal voor een groot deel onder water staat !!! Typisch geval van jammer zeg maar. Gang onderwater is met een hoop handdoeken snel opgelost. Wat nog veel meer jammer is, is het feit dat het planfond voor een groot gedeelte doorweekt is. Het water was dus afkomstig van onze bovenburen.

Wie de situatie een beetje kent of met enige regelmaat m’n logs leest, weet dat de relatie tussen ons en de onderburen ten opzichte van de boven buren niet al te best is. Dus dit was weer een mooie bijdrage van onze bovenburen aan deze relatie.

Schade gaat vandaag doorgegeven worden aan de verzekering. Waarschijnlijk moet er nog wel een mannetje langskomen op de schade op te nemen. Totale schade zoals we nu kunnen voorzien: 1 systeem plafond en 1 tafelmodel koelkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.