Firefox 2.0

Door sommige mensen word je misschien gelijk een freak (lees het duikvriendje van zusje M wiens naam beter niet verder gespecificeerd kan in verband met een geuit dreigement ), maar persoonlijk kan ik er dus best wel blij van worden dat er een nieuwe versie uitgebracht is van software… Firefox om heel precies te zijn.

Dus aan een ieder aan wie ik een eerdere versie van Firefox heb opgedrongen, download de nieuwe versie en installeer.

Mooie nieuwe trucs van deze nieuwe versie:

  • De optie “Undo close tab”. Het terug openen van een gesloten tab, met dus direct terug in beeld de site die daarin open stond.
  • Verbetering van Javascript ondersteuning. Een aantal onderdelen schijnen niet goed gewerkt te hebben, zal best, nooit iets van gemerkt, maar is zeker geen slechte verbetering.
  • Firefox 2.0 zou sneller surfen als z’n voorganger. De ervaring zal het leren.
  • Anti-phishing… om het achterhalen van vertrouwelijke gegevens tegen te gaan door boefjes op het internet.
  • Spellingscheck ondersteuning. Dus bij het gebruik van o.a. SiteManager direct spellingscontrole. Nooit meer spellingsfouten nodig als je je onzin achterlaat in een gastenboek of iets dergelijks.

En voor de mensen die nou echt helemaal geen verstand hebben van computers, zich enkel en alleen achter de computer begeven omdat het een soort van noodzakelijk kwaad is en die nog steeds inbellen met een modem… je merkt er bijna niets van als je niet wilt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.