En vliegeren maar!

Nasa wing vliegerNooit geweten dat vliegeren zo’n heftige aanslag op je lijf doet! Of eigenlijk had ik het misschien wel kunnen weten, maar had ik er nog nooit zo heel erg bij nagedacht. Maar nu vandaag, nadat we bij een bedrijfsuitje op het Scheveningse strand aan het vliegeren zijn geweest, voel ik dus echt weer een hele hoop spieren, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.

Na een mooi partijtje touwtrekken (want dat doet het ten slotte altijd goed tijdens een bedrijfsuitje) was het tijd voor een partijtje vliegeren. Per ongeveer 3 personen was er een Nasa Wing vlieger klaargelegt. En zo kregen wij uitgelegd, de Nasa Wing is ontworpen door de Nasa (je had het bijna zelf kunnen invullen) om als remparachute gebruikt te worden. Belangrijkste doel dus van de vlieger is het vangen van wind, heel veel wind.

En dat voel je dus ook, want als je even niet oplet, wordt je het gehele strand over getrokken door dat ding. Diverse mensen, waaronder ikzelf, gingen dan ook op hun plaat doordat de vlieger even iets harder trok als dat je zou verwachten. Nou stond er ook precies een lekkere dot wind, dus de weergoden waren ons gunstig gezind.

In ieder geval voel ik nu in m’n schouder en mijn onderarmen weer dat ik spieren heb… heel fijn Lachen. Maar het vliegeren zelf is wel heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.