En de winnaar is…

Het moge duidelijk zijn, een beetje theaterbezoeker wist natuurlijk allang dat de prijsvraag van vorige blog een lachertje was. En de slimmere internetter die niet vaak genoeg achter z’n pc vandaan komt om een naar een theater te gaan, zag allang dat de bestandsnaam van de foto “ashtonbrothers_sharlatans.jpg” heette. Niet echt een harde noot om te kraken dus.

We gingen dus naar de Ashton Brothers die de show “Charlatans, a Medicine show” opvoerde. Niet speciaal voor ons, want de kaartverkoop van deze mannen loopt blijkbaar als een trein; de zaal zat volledig afgeladen in Theater Dilligentia in Den Haag. Nou is dat in Dilligentia nooit een heel groot probleem. Wij zaten op de achterste rij in de zaal, maar aangezien de zaal dusdanis klein is, zit je nog steeds heel erg dicht op het podium, en zie je nog steeds alles zonder enig probleem.

Maar goed, hoe vertel je het beste wat de Ashton Brothers precies ten tonele brengen… het is theater, het is toneel, het is ook cabaret, met de nodige acrobatiek uit het circus, het is ook muziek, er wordt het nodige gochelwerk verricht, het is dus simpelweg heel erg veel. Dit is ook een show die zich niet makkelijk in een paar regels tekst laat verslaan. Wat beter werkt is een aantal filmpjes kijken…

De trailer

Een van de vele acts

De toegift

Ben je naar aanleiding van deze filmpjes nog niet overtuigd… deze show is een absolute aanrader om te gaan kijken! Mocht je nog ergens kaartjes kunnen krijgen, grijp dan die kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.