Digitale revolutie in Gouda

Het is haast niet te geloven, maar zelfs de Goudse tak van de Steenderen.NET familie. Na een ware digitale geschiedenis van inbellen drong het ook door bij zusje M. dat internet op deze manier weinig toekomst meer heeft.

Dus afgelopen weekend was het dan zover… na lang wachten had zus lief het felbegeerde pakketje van Tele2 binnen gekregen met daarin allemaal bar ingewikkelde en technische spulletjes. Wat bijvoorbeeld te denken van een heus modem!

Doodeng allemaal… daarbij was de modem vergezeld van de nodige draadjes… een elektriciteitsdraadje, een usb-kabeltje, de nodige telefoonsnoertjes, het was een waar technisch schouwspel voor zus en zwager.

Dus tijdens de thee kon het niet anders of een waar schouwspel moest gaan plaatsvinden dat toch minimaal moest gaan resulteren in een aantal uur van aansluit capriolen.

Gezien het feit dat er reeds gekozen was voor een oud-hollandse quick-and-dirty oplossing (netjes aanleggen komt op een later tijdstip nog wel), was met een kleine 10 minuten het technisch schouwspel alweer afgerond.

Ik begrijp uiteraard dat dat een enorme teleurstelling moet zijn, maar ik kan het ook niet helpen. En laten we eerlijk zijn, uiteindelijk ging het maar op één hoger doel… als zus haar e-mail maar weer kon checken.

Want die vernieuwde interface van hotmail die trekt een telefoonlijn echt niet meer hoor . Hotmail… wie gebruikt dat eigenlijk nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.