Digitale camera – Het wachten

Kijk als je al een lange tijd bezig bent geweest met eerst het sparen en vervolgens het zoeken naar de juiste digitale camera, dan is je geduld dus al aardig op de proef gesteld. Donderdagavond gingen we er dan eindelijk op uit om huize Steenderen.NET te gaan voorzien van een echte digitale camera. Voorshoppen was gebeurt, het was een kwestie van de winkel in, advies inwinnen, portemonnee trekken en met een grote glimlach op het gezicht de winkel weer verlaten.

De eerste delen van dit van te voren strak uitgedachte scenario verliepen volledig volgens de planning. Totdat het prijsverschil tussen de winkel en internetshops duidelijk werd. Bestellen via internet ging mij al snel meer dan 100 euro opleveren. Dus, met lege handen en een kleine teleurstelling op het gezicht verlieten we weer de winkel.

Op naar huis, zo snel mogelijk achter internet en zo snel mogelijk bestellen… binnen drie dagen in huis. En nu is het dus een kwestie van wachten… wachten en nog eens wachten. Ondertussen speur ik verder heel internet af naar verdere specificaties van de camera. Neem nou bijvoorbeeld dit

http://www.sony.nl/view/ShowProduct.action?product=DSC-H5…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.