Digitale camera – Eerste foto’s

Na lang lang wachten, al gauw een dag of 5, was het dan eindelijk zover. Op de ochtend dat ik mocht uitslapen werd ik bruut uit m’n bed gedeurbeld door de pakkettendienst. Een drie-werf hoera voor de pakketjesman, want daar was ie dan eindelijk, mijn lang verhoopte digitale camera. De Sony Cybershot DSC-H5, met maar liefst 7.2 megapixels en één gigabyte memory stick. U begrijpt, ik was redelijke tot zeer enthousiast te noemen .

Met het ongeduld van een klein kind dat net een pakketje van Sinterklaas heeft gehad begon ik aan het uitpakken van de doos. En jawel, alles was aanwezig… geen klagen dus over de webwinkel, alleen moesten wel even de batterijen opladen. Gelukkig lagen er in de la nog echte duracells en dus hoefde er niet gewacht te worden op het 6 uur durende oplaadproces.

Na nog geen half uur spelen met mijn nieuwe speeltje ging opnieuw de deurbel… nog meer leuke pakketjes? Helaas, ditmaal was het de politie die mij graag even wilde spreken. Of Steenderen.NET toevallig eigenaar was van een blauwe Mazda? En bij het horen van de vraag kreeg ik al de nodige pijnlijke kriebels in mijn buik…

Meneer, uw auto heeft wat schade opgelopen, iemand met een blauwe aannemersbus heeft achteruit gereden en uw auto daarbij net even over het hoofd gezien. Oh ja, daarna is ie ook nog doorgereden. Typisch geval van beetje jammer dus… Gelukkig heeft iemand dit gezien en heeft vervolgens de politie aangehouden.

Dus zodoende kon ik vanmorgen mijn eerste officiele foto’s maken… schadefoto’s dus, in de hoop de schade ergens te kunnen verhalen. Auto is niet all-risk verzekerd, dus is het maar de hoop dat we de uiteindelijke veroorzaker terug weten te vinden. Schade ziet er in ieder geval zo uit

Hopelijk binnenkort iets leukere foto’s met de nieuwe camera…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.