Dell – Het bestellingsproces – Deel 3

Euh, hoe doen ze dat nou precies bij Dell ??? Ik ben hier natuurlijk ontzettend blij mee, dat moge duidelijk zijn, maar toch begrijp ik dit nou net niet helemaal. Vandaag zie dat we net stapje twee achter de rug hebben. Het wachten is op stap drie.

Vervolgens kijk ik nu vanavond nog een keer en spontaan is stap 3 t/m 5 klaar! Om te beginnen natuurlijk een drie-werf hoera voor Dell. Die is minimaal op z’n plaats. Maar toch…

De huidige status van mijn bestelling laat zich letterlijk omschrijven als: Uw bestelling bevindt zich momenteel bij de transporteur. Weldra zal een gedetailleerde status over uw levering beschikbaar zijn.

Zegt natuurlijk niet zo heel erg veel, maar doet in ieder geval geloven dat ik wellicht deze week nog m’n nieuwe computer in huis zal hebben. En daar ben ik dan best wel weer blij mee .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.