Dell heeft te veel keuze !!!

Naïef als dat ik soms ben dacht ik… nu is het tijd om eindelijk een nieuwe PC uit te zoeken. Heb ik vreselijk lang uitgesteld, op naar Dell.nl, klik de juiste configuratie bij elkaar en klaar is Jos. Niet dus! Nou ben ik bepaald niet het type dat normaal gesproken geen beslissing kan nemen of niet weet wat ie wil…

Maar vanavond kwam ik er dus echt niet meer uit. Om te beginnen stikt Dell van een vreselijk grote hoeveelheid aanbiedingen. Mooie aanbiedingen, minder mooie aanbiedingen, maar dus echt heel erg veel. Daar komt vervolgens nog bij dat ik dan ook nog eens het onderste uit de kast wil halen.

Bijvoorbeeld… wat is op dit moment nou verstandiger… een Intel processor, of toch liever eentje van AMD? Zijn ten slotte inmiddels allebei verkrijgbaar bij Dell. Tot nu toe werkte ik altijd al met AMD processoren, maar toch neig ik nu een beetje naar Intel. Maar welke processor levert nou de beste prestaties, zit er uberhaupt heel veel verschil tussen de prestaties. Als je Dell mag geloven, dan is het beter om tot een Intel processor over te gaan… maar toch, ik gebruikte toch altijd al AMD en daar was ik tot nu toe toch eigenlijk dik tevreden mee?

En dan het geheugen. Één ding staat vast, deze PC gaat draaien op Windows Vista (een legale versie om precies te zijn)… maar Vista staat erom bekend wat meer geheugen nodig te hebben. Nou ja, wat meer, heel veel meer. Maar hoeveel dan ??? Kan ik met 1 GB genoegen nemen, of is 2 toch beter. Tuurlijk is 2 GB beter, begrijp ik ook nog wel, maar ook duurder.

Te veel keuzes waar ik dus vanavond niet meer uit ga komen. Vandaar dus ook geen spectaculair verhaal om de hele wereld jaloers te maken met mijn nieuwe aankoop (waar ik dan vervolgens nog wel even op moet wachten, aangezien deze eerst netjes in elkaar gesleuteld moet worden om vervolgens met de postbode mee te geven).  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.