De stekker eruit…

We zijn niet hard aan het klussen geweest de afgelopen week, we zijn verschikkelijk hard aan het klussen geweest. Zoals hiervoor gezegd moest al eerste al het behang eraf. Om de schade een beetje overzichtelijk te houden, zijn we begonnen met het strippen van de woonkamer, de eetkamer en de slaapkamer. Als aanvulling later de enige muur die behangen was in de keuken ook nog gestript.

Vervolgens begint het grote behangwerk. Voor het betere behangwerk heb ik twee ontzettend lieve ouders… het uitzoeken van het behang viel mee… het verwerken ervan echter tegen. Het gekozen behang, blijkt ontzettend bewerkelijk te zijn en daardoor niet heel erg snel te behangen.

Eindstand na één week fulltime klussen
Om te beginnen is de huiskamer volledig behangen en is de schouw voorzien door een mooie laag donker rode verf. Tevens zijn in de huiskamer alle grijze stopcontacten en schakelaars vervangen voor frissen nieuwe.

In de eetkamer is vandaag de muurposter opgehangen. Dat vult gelijk een hele wand en geeft gelijk een hele hoop sfeer. Tevens zijn er enkele baantjes behang opgehangen. Voor de verhuizing gaat het behang werk daar echter helaas niet meer klaar zijn. Is niet anders, gaat begin volgende week wel weer goed komen. Verder hebben de sponningen van de deur naar de hal toe een eerste laag gekregen. Tweede laag gaat ook na de verhuizing gebeuren.

De hal gaat een projectje worden voor na de verhuizing. Daar zijn met veel moeite en aandacht door m’n schoonmoeder de deur van het toilet en de meterkast voorzien van een tweede witte laag. Zien er mooi uit, mag verder uitharden. Verder zullen we daar na de verhuizing eens gaan denken over behangen en daar soort zaken…

De aller eerste (en kleinste) ruimte is volledig klaar… het toilet . Deze is voorzien van een frisse kleur geel op de wanden boven het tegelwerk… en gisteravond is hier ook de lamp opgehangen.

De keuken is klaar voor gebruik. Twee keer witten was voldoende om het plafond weer volledig dekkend wit te maken. Daarna is Dennis vandaag bezig geweest om de muren rond de keukenkastjes en het aanrecht te voorzien van een witte kleur. Vonden we toch wat mooier als baby blauw.

De slaapkamer is ook nog niet volledig klaar, maar voldoende om te kunnen verhuizen. De belangrijkste muren zijn inmiddels behangen. De muren waarbij dat nog niet het geval is, die komen na de verhuizinging. Verder is mijn vader vanavond bezig geweest met het leggen van de vloerbedekking. Deze lag wonderbaarlijk snel op z’n plaats!

Morgen gaan we definitief alles klaar maken voor de verhuizing a.s. vrijdag. Dat betekend onder andere dat de stekker uit alle internet apparatuur gaat. Gezien de vlotte verhuisprocedure van Tele2 (NOT ) kan het nog wel even duren voordat e.e.a. weer netjes werkend is. Voorlopig zal dit dus wel de laatste update in het grote blogboek zijn… Als tussen oplossing zal ik nog proberen om mijn MDA aan m’n PC te koppelen om daarmee een verbinding te krijgen. Echter zal dit niet echt een vlotte verbinding opleveren, dus het betere upload werk zoals nodig is voor het foto album zal er niet echt bij zijn…

Als afsluiting heb ik nog even gezorgd voor een aanvullling van het foto album (nu het nog kan). Daar zijn dus nog de laatste klus foto’s terug te vinden. Ook een cursusje muurposter ophangen is terug te vinden. In 8 vlotte stappen zie je het resultaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.