De start van 2007

De datum is 4 januari, zo weet onze nieuwe Fokke en Sukke scheurkalender te vertellen, en toch staat er nog steeds geen nieuwe blog… de hoogste tijd natuurlijk voor de eerste van 2007! En natuurlijk begin ik met iedereen een heel erg gelukkig nieuw jaar te wensen.

Dankzij online logo generatoren is het tegenwoordig te eenvoudig om zelf een boodschap zoals hierboven in elkaar te draaien. Je moet voor de grap eens zoeken op online logo generator in Google. Komen vaak hele leuke online tooltjes naar boven. Maar dat even tussendoor…

Het nieuwe jaar is van start gegaan, en dus is het weer tijd voor de goede voornemens. Gijs Staverman (DJ bij radiostation Q Music) heeft zich voorgenomen dat hij in de eerste maanden van dit jaar 10 kilo moet gaan afvallen. Lukt dit niet, dan verscheurt hij zijn contract bij Q Music.

En goede voornemens in huize Steenderen.NET ??? Laten we beginnen met zo snel mogelijk het nodige kluswerk af te ronden. Zo hebben we de afgelopen twee dagen direct de daad bij het woord gevoegd en zijn als de sodemieter boven op zolder gipsplaten tegen de muur aan het schroeven geweest, en hebben we het eerste stuk plafond gewit. Ziet er toch een stuk beter uit namelijk als licht blauw.

Dus het eerste stukje voornemen lijkt een heel eind te komen. Veel concretere voornemens zijn er geloof ik niet. Oh ja, ten eerste ga ik me weer eens abboneren op een goed computertijdschrijft (waarschijnlijk gaat dat CHIP worden) en tevens wil ik een cursus gaan volgen om meer begrip te krijgen tussen mij en mijn digitale camera.

Dus toch nog de nodige voornemens… weet niet of dit nou echt de voornemens die verwacht worden, liggen ten slotte niet echt in het verlengde van stoppen met roken, afvallen, de hond vaker uitlaten, enz. enz. Maar op die gebieden ben ik geloof ik redelijk tevreden met mijn leven .

Mochten er nog suggesties zijn voor goede voornemens, laat ze dan even achter als comment…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.