De portiekdeur

Je maakt nog eens wat mee als actieve VVE zijnde (althans als onderdeel ervan). Sinds al langer dan dat wij wonen in ons huis, is de deur van onze portiek niet meer je dat. Om het simpel te houden… alles was dusdanis versleten dat de scharnieren van de deur waren doorgerot. Op zich nog niet zo erg, maar als je vervolgens geen vervangende scharnieren meer kan krijgen, dan doet zich langzamerhand een probleem voor.

Vervolgens is er (nog voor dat wij onderdeel uitmaakte van de VVE) besloten om dan de hele entree van de portiek te vervangen, zodat alles er weer spik-en-span uit zou komen te zien. Goede beslissing… er is lang gespaart door de VVE, dus waarom dan dat geld ook niet een keertje investeren in iets goeds?

Gisteren bleek het grote moment daar… de nieuwe entree was klaar voor installatie. Alleen waren Ed en Willem Bever even vergeten welke kant de deur ook alweer op moest. Dus hadden ze dat zelf maar even ingeschat. Alleen de verkeerde kant op. Dus… bij het openen van de deur zou je daarmee direct de trap naar beneden blokkeren. Dus je fiets de kelder in dan wel uit krijgen, zou een klein beetje een soort van probleem worden.

Jammer de pammer, dus, deur moet opnieuw besteld worden en daar zal wel weer een week of wat over heen moeten gaan. Is vakantietijd, en de deur moet ook nog eens uit België komen. Dus dan weer je het wel… geduld is een schone zaak! Maar uiteindelijk krijgen wij er een mooi portiek voor terug .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.