De ochtend is traag + tenissen

De ochtend begon traag… weet niet waarom, maar de ochtend begon traag. Opstaan ging traag, ontbijten was traag, echt alles. Toch was het zo dat ik uiteindelijk vroeg op m’n werk was.

Dus activiteiten gingen deze ochtend klaarblijkelijk traag, maar de tijd zo mogelijk nog trager.

Zou het wellicht te maken hebben met de meest sportieve activiteit van de afgelopen maanden? Gisteravond, van 21.00 tot 22.00 uur aan het tennissen geweest. En om heel eerlijk te zijn, was het echt al heel heel lang geleden dat ik op een tennisbaan had gestaan en dat ik een fatsoenlijke bal had geslagen.

Gisteren was het dus voor het eerst sinds tijden weer eens tijd om een balletje aan de andere kant van het net te krijgen. Het leek echt helemaal nergens op. De eerste twintig minuten zijn we (lees: vriendin, zwager, schoonmoeder en ik) om weer eens een fatsoenlijke bal te kunnen slaan. Daarna toch een poging gedaan om tot een potje te komen.

Mwa… alles bij elkaar was ik niet ontevreden over het verloop van de totale wedstrijd. Het had vele malen erger kunnen zijn. Er zijn echter nog wel een aantal puntjes van aandacht:

  1. Een service mag ook gewoon de eerste keer goed zijn
  2. Een smash moet over het net voordat ie effectief kan worden
  3. Te harde ballen gaan uit.

Goed, we hebben dus de nodige mogelijkheden om ons zelf te verbeteren. Is ook veel leuker dan ineens spelen op top niveau zonder een beetje moeite ervoor te hoeven doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.