De G zit weer in de maand

Sinds afgelopen zaterdag is vrolijke Harrie van hiernaast weer op bezoek… begon allemaal zaterdag overdag al een een klein beetje, maar omdat we beloofd hadden op Thomas en Maarten te passen, zijn we, onder het genot van een paracetamolletje gewoon richting Breda gegaan.

En eigenlijk maakte het ook geen drol uit, of je nou thuis gaat zitten rillen en zweten op de bank, of dat je dat gezellig ergens anders doet. Nadeel is alleen dat je dan nog een keertje terug naar huis moet, en dat onderdeel van de avond beviel dan toch nog niet echt helemaal.

Zondagochtend werd ik alweer wat fitter wakker, liep alweer wat fitter door het huis, zapte alweer wat fitter langs het enorm uitgebreide aanbod van flut-tv.

Maar de nacht van zondag op maandag ging het dus helemaal mis. Ik had natuurlijk wel door dat ik het warm had in bed, maar zo warm, dat toch niet echt. Ik werd letterlijk drijfnat wakker en ik stonk een partij naar zweer, echt niet normaal. Als de kleedkamer van een sportclub aan het einde van de zaterdagmiddag. En dat had ik helemaal in m’n eentje voor elkaar gekregen. Toch best knap…

Gisteren leek het opnieuw weer wat beter te gaan, maar vandaag is het weer helemaal bout. Veel gehoest, geen energie, duf in m’n kop, enfin, het hele griep circus is weer compleet.

Ik kom er vandaag achter dat ik ook inmiddels redelijk door het uitzending-gemist aanbod van Tele2 TV heen ben. Dus langzamerhand wordt het tijd om de DVD’s maar eens uit de kast te halen om de tijd te doden.

…wat nou als ik daar straks ook doorheen ben? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.