Cultuur, cultuur, cultuur…

Zoals gisteren al gezegd, het lijkt langzamerhand wel of dit een cultureel dagboek aan het worden is, en vandaag zal het alweer niet veel minder zijn. Wat een ontwikkelingen allemaal, het is nauwelijks bij te houden.

Om te beginnen ben ik naar aanleiding van het toneelstuk Vendetta waar ik het gisteren al over had nog even op zoek gegaan naar wat aanvullend materiaal. En wat blijkt, het grootste muzikale hoogstandje van het toneelstuk is gewoon te downloaden! Jawel! Mocht je dus in sfeerimpressie willen, klik dan hier en luister naar deze hit 😉

Verder zat al een tijdje in de pijplijn dat er een nieuw album van Mark Knopfler gaat uitkomen. Behoorlijk vlot, aangezien het laatste album nog geen jaar uit is, maar daar zijn dan ook de nodige redenen voor. Mark Knopfler is de afgelopen jaren bezig geweest om stukje bij beetje een duetten album op te nemen met Emmylou Harris. Het lijkt er dus op dat dit een heel speciaal album moet gaan worden. In ieder geval gaat er aan de album release ook een hele korte tour gekoppeld worden met slechts één concert in Nederland. Mocht je interesse hebben (net als ik), dan gaat de voorverkoop volgende week zaterdag van start.

Ook op het muzikale vlak, maar van weer een heel andere slag is Live. Nog voordat Live echt ontzettend groot was in Nederland stond ik met o.a. Martijn al in de Statenhal toen ze een werkelijk briljant concert daar gaven. Inmiddels is Live big business en staan ook zij op het punt om een nieuw album uit te brengen. Ook bij Live hoort bij een nieuw album een concert, dus ook zij zijn binnenkort weer in Nederland te zien. Kaartverkoop hiervoor start a.s. zaterdag (morgen om precies te zijn). Dus dat wordt morgenochtend op tijd op kaarten te regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.