Conflict!

Ergens in een smal straatje in Den Haag staat een klein theater met ruimte voor slecht 125 bezoekers. In precies dat pand, dat luistert naar de naam Zeeheldentheater, huist al lange tijd o.a. theatergroep Briza.

Ongeveer een half jaar lang liep Patries daar stage. Ze hield zich bezig met het begeleiden van vrijwilligers maar was daarbij ook nog eens de productieleiding van de nieuwste voorstelling; “Conflict!”. Vandaag was er de premiere voor een aantal klassen en een hoop genodigden. En jawel, ik stond op de lijst van genodigden.

In iets meer dan een uur werd de voorstelling gespeeld, waarna er nog een korte discussie werd gevoerd met de klas in de zaal. Wat doe je iin geval van een conflict? Buiten dat ikzelf het erg leuk vond om te zien aan welk programma Patries zo’n lange tijd heeft gewerkt, waren de reacties vanuit de zaal nu ook juist erg leuk.

Kortom, leuk om eens naar toe te gaan, zeker wanneer je kinderen hebt! Voor wie nog zin heeft in een zoekspelletje, op de poster hierboven staat ook een knuist van Patries…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.