Claudia de Breij – II

Door ziek-, zwak-, en misselijkheid liep het even wat vertraging op, maar ik zou nog even een korte update geven over de voorstelling van Claudia de Breij van afgelopen zaterdag.

Om te beginnen moet ik er even bij melden dat Claudia de Breij nog bezig is/was met de try-out van haar nieuwe show; ‘Hallo lieve mensen’… En met deze woorden begint zij dan ook haar theater programma. Als een ware Mies Bouman heet zij haar publiek hartelijk welkom.

Wat er verder nog allemaal voorbij komt in deze show is te veel om op te noemen, en misschien ook niet echt leuk om hier te melden voor de mensen die nog naar de show toe gaan (bijvoorbeeld Jochem en Maaike). Dus een samenvatting ga ik zeker niet geven… twee hoogte puntjes die ik even wil noemen:

  • Lied: Broers
  • Moderne versie van Ome Willem

En OK, Claudia de Breij in een burka is natuurlijk ook zeker niet mis 😉 Nieuwsgierig geworden, kijk zeker nog even of je komend seizoen haar kan bezoeken in een van de vele Nederlandse theaters.

Wat tot slot nog erug leuk was, was het kort praatje met Claudia en de rest van de band na afloop van het programma. Da’s dan weer het leuke van een klein theater als De Tobbe hier in Voorburg. Kortom, het was een leuke avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.