Chillen in een bubbelbad

Zo voor een lang weekend van ontspanning reisden vriendinnetje P. en ik gisteren af naar het Brabantse land. Rustig in de bossen veblijven we in een heuse lodge van Landal Greenparks. Wat blijkt? De badkamer is een waar gadget-heaven! En laten wij daar nou helemaal het juiste publiek voor zijn! Of toch niet?

Om te beginnen is de badkamer uitgerust met een twee persoons bad. Wauw! Dat is een basin ter grootte van een visssenvijver. Een flinke schol Koi Karpers zou hier nier in misstaan. Zou ook mooi aftekenen tegen de witte bodem van het bad, maar dat ter zijde. Een groot bad betekent uiteraard ook dat er aardig wat water in moet om een klein beetje vloed te kunnen creeeren. En dat betekent weer dat het behoorlijk lang duurt voordat je het bad vol hebt.

Aangezien ik natuurlijk niet lang genoeg geduld kon opbrengen, toch halverwege maar alvst even het bubbelmechanisme in werking stellen. Ik heb dus nooit geweten dat je daarmee in no time van je badkamer een waar aquapark kan maken! Fantastisch zeg, het water dat uit de spuitertjes komt, spat gelijk op twee meter hoog tegen de muur. Verstandig als ik ben besluit ik dat het beter is om tocht nog even te wachten. Iets meer water in het bad bevordert de werking waarschijnlijk 🙂

Tot zover deze eerste blog vanaf de iPhone, we gaan nu eerst even ontbijten… Dit verhaal wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.