CH3SNAS – Nieuw speelgoed

Maanden lang moest ik er op wachten, maanden lang website spotten, prijslijsten in de gaten houden, voorraden bij webshops checken… maar na ongeveer drie maanden leveringsproblemen is het dan eindelijk zover. Het nieuwste speeltje van Steenderen.NET is vandaag hoogst persoonlijk door de pakjes-rond-breng-mijnheer afgeleverd. Een drie-werf hoera is hier minimaal op z’n plaats!

De Conceptronic CH3SNAS is de naam waar het nieuwste speeltje naar mag luisteren. En wat kan dit ding dan zoal? Om te beginnen gaat dit de nieuwe Netwerk Schijf (door insiders ook nog wel eens NAS genoemd) van huis Steenderen.NET worden. Handig dus bij o.a. bij backups, het centraal opslaan van bestanden, etc.

Natuurlijk gaat dit mooie speelgoedje ervoor zorgen dat er overal in huis middels de UPnP AV Server (in het kort de media server die gebruik maakt van UPnP) muziek digitaal beluisterd kan worden. Moet er natuurlijk wel een UPnP apparaat staan dat ook daadwerkelijk van de server af kan spelen… maar da’s bijzaak natuurlijk. Inmiddels is dit al mogelijk in de huiskamer (gezellig) en in de keuken (voor bij het koken). Philips is hofleverancier van deze afspelers…

Tot slot gaat het apparaat zich moeten bewijzen als printserver. Je zou bijna kunnen zeggen dat het apparaat het nog druk gaat krijgen… en dat klopt ook! Want met een beetje mazzel moet het zelfs mogelijk gaan worden om het apparaat automatische downloads te gaan laten doen. Altijd handig !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.