Steenderen.NET

Casino Steenderen.NET – Pokeravond

Zoals gezegd, is Steenderen.NET volledig into de wereld van het pokeren. Zelfs volledig ingericht voor de wereld van het pokeren. Een ware poker set (300 fiches, twee pakjes kaarten, dobbelstenen (waar je die bij pokeren dan ook voor nodig zou mogen hebben), en natuurlijk het enige echte, groen gekleurde, zacht vilten tafelkleedje.

Wat er dan weer mist, en dat is dan toch weer een beetje jammer, dat zijn de spelregels. Niet dat we niet weten op welke wijze een stevig robbertje pokeren, maar toch is het zo nu en dan wel handig om even te kunnen checken wat ook alweer de winnende kaarten combinatie is (wat een full house nou meer of minder als een royal flush en meer van dat soort diepzinnige vragen).

Anyway, afgelopen zaterdag avond was het zover, na een stukje die-hard-coding met vriendje M. voor de site Gebr Duim.nl,  ging het gezelschap bestaande uit vriendje M, Vriendinnetje C, Vriendinnetje P en ikzelf elkaar te lijf met de kaarten. Al gauw bleek het hier te gaan om een oneerlijke strijd. Veruit met overmacht, haalde ik dusdanig veel fiches binnen dat aan aan mijn kant van de tafel ruimtegebrek ontstond.

Tweede ronde bleek vriendje M een sterke bluffer. In slechts een aantal ronden wist hij zich een merendeel van de fiches naar zich toe te spelen.

Conclusie van een avondje stevig pokeren: de uitvinder van de kaartschudder moet gehuldigd worden, en mannen zijn beter in pokeren als vrouwen (en nu maar wachten op de reacties van de vrouwen )…

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén