Bubbelbad finale

Wellicht een beetje lang van stof, maar een avontuur als deze verdient ook dat er voldoende over gezegd wordt ten slotte. Een maal beide het water betreden, worden we allebei volledig opgeslokt door de intense hitte. In no time kan ik mijn hartslag meten middels het kloppende gevoel in mijn hoofd.

Volhouden is mijn motto, vooral niet laten merken dat je je voelt als kipfilet in de kippesoep. Maar klaarblijkelijk spreekt mijn hoofd boekdelen. Hartelijk, maar vooral ook kneiter hard word ik uitgelachen door Vriendinnetje P. Mijn hoofd is blijkbaar knal en knal rood, en lijkt ieder moment te kunnen ontploffen. Aldus het verslag van onze reporter ter plaatse.

Kortom, echt lang blijven zitten, en stug volhouden dat ik enorm aan het genieten ben blijkt geen optie. Na ongeveer een kwartier in het water te hebben liggen sudderen. Is het de hoogste tijd om uit het bed te stappen. Met mijn nog kloppende hoofd, ga ik rechtop staan. Direct verandert het kloppende gevoel in een volledig terugtrekken van al het bloed uit m’n hoofd. Het wordt nog net niet zwart voor m’n ogen.

Uiteindelijk, weet ik m’n weg te vinden naar de douchecabine. Met het koude water dat over m’n hoofd wordt uitgestort weet mijn lichaam zijn normale temperatuur weer terug te vinden. In een recordtijd van ongeveer drie minuten ben ik weer volledig bij zinnen. En dan valt mij oog op alle gadgets in de douchecabine!

Zes waterjets (van die spuiters die je op je lichaam kan richten) een stortdouche, een radio, extra verlichting, en natuurlijk de stoom-/saunafunctie. Maar daarover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.