Brief aan heer Petersen van OCZ

Geachte heer Petersen, beste Ryan,

Afgelopen maand besteedde ik etterlijke uren achter de computer van Vriendinnetje P. Om precies te zijn besteedde ik die uren achter haar laptop gemaakt door uw collega Michael Dell. De laptop bevroor namelijk sinds enige tijd op willekeurige tijdstippen. Soms was Vriendinnetje P. aan het browsen op het wereldwijde web, en soms wat tekst aan het verwerken.

Omdat het laatst toegevoegde onderdeel aan haar laptop, door mij persoonlijk aangebracht, een SSD drive van OCZ betrof, ging mijn wantrouwen al gauw uit naar uw product. Ondanks het feit dat ik vele soorten testen draaide, diverse stuurprogramma’s wisselde en Windows diverse malen opnieuw installeerde lukte het niet om een defect aan uw SSD drive aan te tonen. Wel vreemde lees statistieken, dat dan weer wel.

OCZ SSD Vertex 3

Met dit uiterst dunne bewijs stuurde ik de SSD drive naar uw reparatieafdeling, en ontving ik in no-time een nieuwe SSD drive van u terug. Mijn complimenten voor deze snelle dienstverlening overigens. Velen kunnen nog een puntje zuigen aan een dergelijke vorm van service verlening. Helaas bleek ook deze SSD drive niet de oplossing te zijn voor het regelmatig vastlopen van de laptop van Vriendinnetje P.

Omdat mijn ogen inmiddels vierkante vormen begonnen aan te nemen, en de frustratie van Vriendinnetje P. inmiddels tot recordhoogte was gestegen, werd overgegaan tot een drastischer maatregel. Een nieuwe laptop moest een einde maken aan alle ellende. Om de snelheid erin te houden monteerde ik in deze nieuwe laptop (overigens niet meer eentje van uw collega Michael) uw SSD drive.

Sindsdien is Vriendinnetje P. weer in opperste staat van blijdschap zodra zij achter haar laptop kruipt. Windows start binnen de 10 seconden, en programma’s staan in no time klaar voor gebruik. Met andere woorden; uw naam m.b.t. uw SSD drive was voor de volle 100% gezuiverd. Dacht ik…

Deze middag las ik namelijk dit nieuwsartikel; SSD-schijven van OCZ vaak defect. U begrijpt de verwarring is bij mij compleet.

Graag zou ik u willen verzoeken, of lanceer een totaal waardeloos product waarover ik ongegeneerd maar gefundeerd kan klagen. Of breng briljant werkend materiaal uit. De dubbele signalen die u nu uitzend zijn lastig te interpreteren, en ik vind het lastig om nu te bepalen of ik heel bij met u moet zijn of juist niet.

Want laat ik heel duidelijk zijn, als wij uw SSD drives gebruiken, en ze doen wat ze zouden moeten doen, dan zijn het briljante dingen!

Met verwarde groeten,
Jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.