Boxjes wassen

Ooit, nog geen jaar geleden, misschien zelfs pas een half jaar geleden, maar het voelt alweer als echt een hele tijd, kocht ik via Marktplaats een set Bose boxjes. Je kent ze wel, werden ooit de “melkpakjes” gekocht. Ondanks het feit dat ze al even bestaan, moesten ze toch nog wat geld kosten. Overigens niet meer dan (eerder minder) dan de andere tweede hands versies die je op marktplaats terug kan vinden.

Nadeel van het tweede hands is natuurlijk dat ze niet nieuw zijn. Op zich ook logisch, anders hadden we ze als nieuw bestempeld. Maar gevolg bij mij was dat de kapjes voor de boxjes eigenlijk al zo’n zes maanden niet echt wit zijn. Beetje grijzig, beetje smoezelig.

Vandaag bij het afstoffen van de kasten viel me dit opnieuw op, en was ik het eigenlijk zat… ja maakt ten slotte je hele kast schoon, staan die boxjes daar nog steeds een partijtje smerig te wezen. De spaarzame keren dat ik met een stofdoek door het huis ga, wens ik natuurlijk ook wel optimaal resultaat.

En waarmee krijg je witte stoffen kapjes schoon? Natuurlijk, met Witte Reus. Dus na een handsopje aangemaakt te hebben, heb ik als experiment het eerste kapje eens ondergedompeld. Het resultaat was verbluffend… of gaat dit te veel op een reclame blok lijken nu?. Anyway… de kapjes zijn weer schoon en wit… liggen nu alleen nog even op een bord te drogen…


klikken mag natuurlijk…

Tip voor wie dit wil nadoen… natuurlijk wel het kapje eerst van je boxje afklikken voordat je ‘m in het sopje gooit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.