Bospark de Bikkels

What’s in a name vraag je je soms wel eens af. Want hoe kom je er in godesnaam bij om je vakantiepark in de Noord Brabantse provincie “de Bikkels” te noemen. Maar ach, what the hack, als het er maar relaxed vertoeven is…

17 tot-en-met 21 Oktober staat al een tijdje in de agenda van huize Van Steenderen – Nettenbreijer beblokt voor een relaxed weekje vrij. Patricia heeft dan het genot van een mooie schoolvakantie week en ik ga een aantal vrije dagen er tegenaan gooien. Tijd om eens eventjes te relaxen en eventjes de ankers uit te gooien in het normale drukke leven.

Om echt tot rust te komen, ga je zo nu en dan eens op zoek naar een leuke aanbieding om er echt tussenuit te zijn. Natuurlijk is gewoon een weekje vrij al lekker, maar eventjes weg zijn, is natuurlijlk nog veel en veel lekkerder. Dus… op zoek naar een leuke aanbieding.

Een site waar we met enige regelmaat weten te slagen voor dit soort akties is bungalows.nl. Regelmatig hebben ze hier leuke aanbiedingen die het er financieel een stuk relaxter op maken om eens een weekendje of weekje echt weg te gaan.

Het huisje waar we in gestald gaan worden in oktober zou er volgens de folder ongeveer alsvolgt uit moeten gaan zien

Ik ben benieuwd, blijven natuurlijk altijd folder fotootjes en in een folder met goeie foto’s weten ze een Fiat Panda nog als een Ferrari eruit te laten zien. Dus we wachten af, maar lekker een weekje weg zijn is altijd goed ten slotte 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.