Bob de Bouwer dag

Als je een eigen huis hebt, zeker als je nog niet zo gek lang geleden bent verhuisd, dan betekend een vrije dag als snel een klusdag. Gisteren was het dan ook echt een Bob de Bouwer dag in huis Nettenbreijer Van Steenderen.

Hoog op het klus-verlanglijstje stond het verfen van drie deuren; de badkamerdeur, de slaapkamerdeur en de huiskamerdeur. De laatste was een tijdje geleden al een start mee gemaakt… alleen, je zet dat vervolgens een even aan de kant… en dan duurt het weer tijden voordat je dat oppakt. De badkamerdeur, was een simpel klusje, even goed opschuren en gaan met de roller.

Alleen de slaapkamerdeur, dat was een beetje jammer verhaal. Dat bij de laatste keer verfen er niet echt een vakschilder aan te pas was gekomen, wat was op zich wel duidelijk… maar dat ik alle verf van één kant er zonder probleem van af kon krabben, dat hadden we dan toch weer niet verwacht.

Binnen een uurt lag de hele vloer vol met paars-roze verfschilfers. En niet alleen op de vloer, later onder de douche kwamen van de meest vreemde plekken nog de schilfers vandaan .

Anyway, de deur staat sinds gisteren in de grondverf, en als het goed is gaat vandaag de eerste laag lak eroverheen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.