Blog nummer 1 van 2012

Omdat dit de allereerste blog van 2012 is, laat ik vooral beginnen met één ieder een heel erg mooi 2012 te wensen. Vol voorspoed, beperkte financiele crisis, en vooral heel veel gezondheid en geluk. In de laatste blog van 2011 beloofde ik twee dingen; 1. dat ik in 2012 meer zou gaan bloggen. 2. dat ik een nog een laatste muzikaal overzicht van 2011 zou bloggen.

Van het eerste moet het dus dit jaar gaan komen. En ik denk, aangezien het nu 1 januari is, dat ik hier een heel behoorlijke start mee maak. Nummer twee is er niet meer van gekomen. De reden hiervoor? Een aantal heerlijke dagen in Parijs! Even helemaal weg, even niet thuis zijn, even niet bezig zijn met alle dingen waar je normaal gesproken wel mee bezig bent.

Het muzikale jaaroverzicht van 2011 komt zeker nog, wellicht zelfs nog deze week. Waarom? Omdat ik dat voor mijzelf sowieso nog op een rijtje wil zetten. En in het muzikale jaaroverzicht zullen niet alleen de nieuwe releases van 2011 langs komen, maar alles wat in 2011 de Steenderen.NET cd-kast binnen kwam. En ik kan mij vergissen, maar volgens mij was dat nogal wat.

Houden jullie dus nog even van mij te goed.

Als uitbreiding van de muziekcollectie, kreeg ik voor Kerstmis nog net twee muziekboeken van Leo Blokhuis. The Sound Of The South en The Sound Of The Westcoast. Per boek vier CD’s met oude muziek, met het in bijbehorende boek het begeleidend schrijven van Leo Blokhuis.

Dus komende week, als ik nog vrij ben, dompel ik mij met deze boeken + cd’s sowieso nog even onder in de muziekgeschiedenis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.