Bezorg uzelf een kredietcrisis

Schipper Kozijnen GoudaSteenderen.NET is nooit onderhevig geweest aan enige vorm van reclame-uitingen. Echter is het ook nooit zo geweest dat enthousiasme, dan wel teleurstelling, over aankopen onder stoelen of banken werd geschoven. Dus ook in dit geval zal ik dat niet nalaten…

Want gisteren gingen vriendinnetje P en ik ons voor een zoveelste keer laten informeren over kunstofkozijnen. Bij ons moet eigenlijk al een tijdje de volledige achterkant aan kozijnenwerk vervangen worden. Niet een klein beetje, maar een klein beetje erg.

Via een advertentie in het plaatselijke krantje was onze aandacht getrokken naar Schipper Kozijnen in Gouda. Voor ons nog totaal onbekend, maar goed om eens wat informatie op te doen.

Deze week was al iemand langs geweest om e.e.a. op te meten en een offerte op te maken, gisteren gingen wij, met de offerte onder de arm, praten over de offerte en kijken naar de voorgestelde materialen.

Om te beginnen zag de showroom en ronduit professioneel uit. Alle materialen die we graag wilde zien waren aanwezig. Niet een klein voorbeeldje, maar helemaal in het echt. Als we een deur wilde zien, dan wat er ook een deur te zien, en als we een raam wilde zien, dan was er ook gewoon een volledig raam te zien. Dat kijkt toch een stuk prettiger als vanaf een klein fotootje of iets dergelijks.

Enfin, om een lang verhaal nog een klein beetje kort te houden, na zo’n anderhalf uur kwamen liepen wij het pand uit met een ondertekende offerte! Helemaal beseffen doen we het nog niet… want we praten, ondanks dat we een hele scherpe offerte hebben, over toch wel heel veel centjes. Maar, daar krijgen we rond februari dan ook wel hele mooie kozijnen voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.