Bezorg uzelf een kredietcrisis – Deel 2

Het is bar en boos in kredietcrisisland. Voor het woord “kredietcrisis” bestaat inmiddels een aparte wiki. En dus is het de hoogste tijd voor deel 2 van het epistel “Bezorg uzelf een kredietcrisis”. In deel 1 van deze reeks vertelde ik al even dat er nieuwe kozijnen en dubbelglas in besteld was. Inmiddels is het nog slechts drie dagen wachten voordat oud vervangen wordt door nieuw.

Daarbij, na een klein beetje reken, maar vooral een eerste stukje sloopwerk, hebben we vandaag toch de knoop maar doorgehakt om direct na de kozijnen aan de slag te gaan met de keuken. Het eerste kastje is er inmiddels uit, omdat we moesten weten waar een leiding precies naar toe ging. Die leiding moest weer weg, om de kozijnen netjes te kunnen laten plaatsen over drie dagen… moeilijk moeilijk moeilijk.

Het zijn dan ook moeilijke tijden!

Een andere manier om tot een persoonlijke kredietcrisis te komen, zo hoorden wij via vriendje M. en vriendinnetje C. is om je geld naar IJsland te transporteren. En dan niet zo zeer op de manier zoals vele anderen al deden naar het altijd betrouwbare Icesave, alswel door een huis op wielen te huren om door het land zelf heen te trekken.

Zo ziet u maar weer, er zijn vele wegen die naar een persoonlijke kredietcrisis kunnen leiden. Wijkt u daarbij gerust af van bebaande wegen. Andere suggesties zijn altijd van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.