Bezoek op de camping

Met je tent op een camping in eigen land, wordt de afstand voor familie en vrienden eenvoudig te overbruggen. Dus afgelopen weekend waren we heel even niet met z’n tweeen aan het camperen, maar met z’n vieren en zelfs met z’n zessen.

Zaterdagmiddag, met nog net de druppels van de laatste regenbui op de tent, kwamen Martijn en Carolien aan ge-Tomtom-t. Via de vorige blog wisten ze waar ze moesten zijn, en hadden na wat Google-werk zaten ze vol vragen… Wormenkwekerij, knutsel-dinsdagen? Helaas waren we niet in staat om een van de vragen van een zinnig antwoord te voorzien 😉

Zondagmiddag speelde Merijn en Angelique met Thomas en Maarten een bijna-thuis-wedstrijd bij ons. Ten eerste is Breda natuurlijk op een steenworp afstand, wel een stevige steenworp van zo’n drie kwartier, en ten tweede omdat ze over een goede week hier zelf hun tent opzetten. Onze scheerlijnen kruizen elkaar op een paar dagen na, net niet.

Zowel zaterdag als zondag werd er weer gezellig gewandeld. Zaterdag door de bossen met z’n oneindige zwermen dazen, zondag over de jaarmarkt van Lage Mierde.

Logisch dus dat we voor vandaag toe waren aan even helemaal niets… alhoewel er wel even een sunblock voor Patries’ haar neus moesten halen. De zon schijnt namelijk gigantisch en we moesten even voorkomen dat de vellen er straks bij hangen. In de overvloed aan zon schiet m’n boek inmiddels ook hard op. Ik gok dat ik nog een ochtendje zon aan pagina’s over heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.