Beoordelingsgesprekken

Januari is traditioneel in plaats van de eerste maand van het jaar, toch eigenlijk standaard ook de maand waarin je het jaar ervoor afsluit. Ga maar na, de belasting herinnert je bijvoorbeeld aan het feit dat je hun precies mag gaan vertellen hoeveel je vorig jaar verdient hebt. En zo is het ook op het werk. Je gaat terug kijken naar wat er vorig jaar allemaal gebeurt is.

Voor mijzelf betekend het terug kijken naar wat er vorig jaar zoal gebeurt is en dit evalueren in een mooi gesprek met mijn manager. Zo’n vijf maanden stuur ik nu twee teams aan, en wat heb ik in die maanden zoal bereikt. Gesprek liep zoals ik al verwachtte, en dus gingen mijn manager en ik met een glimlach weer uit elkaar.

Nieuw dit jaar is natuurlijk het zelf voeren van beoordelingsgesprekken. Welk zicht heb je gekregen over de teamleden in de laatste vijf maanden. En dan kom ik er in zo’n week als deze toch weer achter dat ik een ontzettend leuke baan heb. Want wat is er leuker dan het voeren van één op één gesprekken? Kijken naar wat er gebeurt is en toch eigenlijk ook al een beetje vooruit kijken.

Dus als alle gesprekken zijn afgerond, dan kunnen we vol tegen 2007 aan. Voor zover we dat natuurlijk niet al waren… Het gaat een mooi jaar worden, want ondanks de veel te warme aarde, vriest het toch mooi maar weer . Alles zal rech komme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.