Auw, mijn zielig lichaam…

Hoe is het toch mogelijk dat je na twee nachtjes met wat minder slaap er gelijk zo ontzettend brak aan toe bent. Het moet toch niet zo’n probleem zijn om eens een uurtje of wat minder slaap binnen te halen.

Blijkbaar dus wel! Want afgelopen woensdagavond speelde het vrolijke bandje Kaiser Chiefs in de Heineken Music Hall. Voor het eerst een concert samen met vriendje Jan en vriendinnetje Gabrielle. Buiten het feit dat de Kaiser Chiefs een enorm leuke en lekkere show speelde, gewoon ook heel erg leuk en gezellig.

Maar dus ook laat, tè laat, want de volgende ochtend was ik al niet echt lekker wakker te krijgen. En dan stond er voor de avond erna weer een afspraak gepland, die niet anders dan erg laat kon worden.

En zo geschiede… in een mooie avondsessie bouwde vriendje Mark en ik in no time een spik en span website voor de Zoet Hout webshop.

Maar opnieuw laat… opnieuw te weinig slaap en dus opnieuw weer een stukje brakker… Komend weekend heeft vriendinnetje P alles afgezegd omdat ze ziekjes is. Er gaat dus zowaar tijd overblijven om op tijd in bed te komen en er ontzettend laat uit te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.