Alanis Morissette

Soms wordt je helemaal gestoord van de hoeveelheid nieuwsbrieven die je in je mailbox krijgt. Maar soms komen ze dan toch ook wel weer heel erg van pas.

Zo kreeg is gisteren ook weer een enorme lading binnen, want ik geloof dat de vrijdag in nieuwsbrieven dag echt een soort van heilige dag in.

Een hele hoop nieuwsbrieven open ik niet, tenzij ik er op dat moment voor in de stemming ben. Waarom meldt je je dan niet gewoon voor een hele hoop van die nieuwsbrieven af vraag je je wellicht af? Omdat het zo nu en dan wél voorkomt dat ik er voor in de stemming ben .

Anyway, gisteren zat er tussen al die nieuwsbrieven o.a. de aankondiging van de voorverkoop van het concert van Alanis Morissette in juni in Amsterdam in de Bijlmer Bierhal.

Wonder-boven-wonder was Patries vanmorgen ook nog eens zo slim om eraan te denken dat de voorverkoop hiervoor om 10.00 uur zou starten. Dus 10.03 uur zaten wij achter de PC. En tot mijn grote verbazing liep de website van Ticketservice niet eens vast! Een driewerf hoera voor Ticketservice dus!

Mijn ervaring tot nu toe bij Ticketservice is dat wanneer er een voorverkoop start van een beetje populaire artiest, de hele site bijna direct knakt onder de belangstelling. 

Maar goed, om een lang verhaal kort te maken, wij gaan in juni naar Alanis, en daarvoor kopen we ook nog eerst haar nieuwe album  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.