Blog 8 februari 2005

Gisteravond tussen de nodige verhuis en ontruimingsactiviteiten door (vraag maar niets ;-)) toch nog een flinke slag kunnen slaan in het verbeteren/afronden van ” Site @ Manager “. Bijvoorbeeld de grafische interface voor het editen van text en content (HTMLarea) is naar volledige tevredenheid geimplementeerd.

Één van de grote voordelen van HTMLarea is het feit dat je zonder probleem ook onder Mozilla (bijvoorbeeld Firefox) gebruik kan maken van de grafische interface. Veel soortgelijke editors kunnen enkel gebruikt worden onder Microsoft Internet Explorer.

Zoals sommige weten, ben ik geen internet browser predikant. Eerlijk gezegd zal het mij een grote zorg zijn van met welke browser je het liefste op internet rondspeurt. Jarenlang heb ik met volledige tevredenheid met Microsoft Internet Explorer gewerkt (ondanks afraden van vele).

Inmiddels ben ik langzaam maar zeker meer een meer een “fan” aan het worden van Mozilla Firefox. Mocht je hier ook gebruik maken en de browser af en toe wat traag vinden (bijvoorbeeld afbeeldingen die stuk voor stuk worden opgebouwd), dan hier een linkje naar de nodige versnellings tips: http://eric.eekhof.net/download/speedup_firefox.txt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.