Blog 4 januari 2005

Om te beginnen natuurlijk een bijzonder gelukkig nieuw jaar voor alles en iedereen toegewenst. Als het goed begrepen heb, mag je dit nog wensen tot een week na de daadwerkelijke jaarwisseling. Dus ik ben nog op tijd. Da’s mooi !!!

Op dit moment ben ik nog gelukzalig aan het genieten van een stel heerlijke vrije dagen. Ik vul, samen met vriendinnetje Patricia, de dagen met lang uitslapen, beetje boodschapjes doen, beetje klusjes doen die er tot nu toe nog niet van waren gekomen, verder knutselen aan Steenderen.NET, etc.

Lekker relaxed dus, dat moge duidelijk zijn.

Zo nu en dan vraag ik me wel af of ik ooit ben uitgeknutseld aan SiteManager, de omgeving waarop ik deze site laat draaien. Waarschijnlijk nooit echt. Keer op keer betrap ik mezelf er namelijk op meer en andere functionaliteit te willen.

Vandaag ben ik bijvoorbeeld bezig geweest het gastenboek interactiever te maken. Het resultaat is nu al te bewonderen. Het interactievere element zit ‘m in het feit dat iedereen nu een reactie kan geven op reeds bestaande berichten.

Misschien voor deze site nog niet zo gek interessant, maar voor bijvoorbeeld MarkKnopfler.NET zie ik hier mooie nieuwe mogelijkheden voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.