Blog 1 november 2004

Papegaaien in Voorburg en databases.

Dit weekend was een goeie… niet alleen kregen we zonder probleem een uurtje extra ivm de wintertijd. Vriendje Diedx en vriendinnetje Essebes kwamen langs. Dan blijkt pas hoe lang het geleden is dat je elkaar echt gesproken hebt. Was erg goed dat we elkaar weer eens zagen. Diedx en Essebes blijken bezig te zijn met het kopen van een huis in het hartje van Rotjeknor. Spannende tijden, wij kunnen er over meepraten.

Zondag was de vreemdste dag sinds mijn paar maanden als Voorburger. Wij kijken aan de achterkant uit het raam… zien we een Papegaai, oh nee, twee, nee vier, euh 8, nee joh, meer dan 20. Er blijkt voor Voorburg een of andere Papegaaien kolonie te vliegen. Nooit geweten !!! Wel een erg leuk gezicht moet ik zeggen, beetje bizar om van die tropische vogels op een miezerige dag in Voorburg te zien vliegen.

Verder is Steenderen.NET eindelijk een beetje volwassen geworden. Ten eerste zouden alle linkjes het moeten doen. Ten tweede is de structuur definitief geworden. Database is netjes opgefrist en misschien nog wel het belangrijkste, de Sinterklaas sectie is uitgebreidt !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.