Blog 26 oktober 2004

Webloggen schijnt alweer een hele tijd te bestaan. De een houdt een dagelijks logboekje bij, de ander (lees: Jos) kan die discipline wat minder makkelijk opbrengen en doet dat met enige regelmaat, nog weer een ander ziet er totaal het nut niet van in. Alle smaken zijn in principe mogelijk. De laatste categorie zal in ieder geval geen enkele vorm van begrip kunnen opbrengen voor de dames “10e” en “Luna” van Weblogqueens.nl |-link-|.

Naar het schijnt, zijn de dames de langst loggende webloggers/sters van Nederland. Of dit alles nou echt helemaal klopt is natuurlijk discutabel, maar het idee is leuk en zolang niemand opstaat en roept langer te loggen en dat ook nog eens een beetje kan aantonen, wat zouden we dan gaan zeuren?

Bij een jubileum hoort natuurlijk een of andere gekke actie. Bij jubilea van huwelijken moeten ten slotte ook de meest wanstaltige stukjes opgevoerd worden waar niemand om had gevraagd… 10e en Luna gaan maar liefst 24 uur achter elkaar aan het loggen. Dat wil zeggen, stukjes schrijven, fotootjes maken, etc. Gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.