Blog 15 oktober 2004

Voor het komende half jaar staan er leuk wat muzikale belevingen voor de deur. Om te beginnen, kaarten gingen twee weken geleden in de voorverkoop, gaan we in April naar Mark Knopfler. Één van mijn grootste (waarschijnlijk wel mijn allergrootste) muzikale helden. Vorig tour van hem werd afgelast doordat hij van z’n motor werd gereden in hartje London. Beetje jammer…

Tevens ziet het er naar uit dat we in december naar Live gaan. Van deze band hebben we al een tijd niets meer gehoord. Jammer, want ik ben een erg grote liefhebber van hun muziek. Inmiddels staat er een nieuw album in de planning. Beetje jammer dat het om een Best Of album gaat, want dat betekend weinig nieuw materiaal. Maar goed, Carolien gaat komend weekend proberen kaarten te regelen.

Binnenkort eerst naar Night Of The Proms. Vorig jaar waren wij voor het eerst hierbij aanwezig, en dat is goed bevallen. Het is voor dit jaar wel de bedoeling dat we staanplaatsen hebben in plaats van zit plaatsen. Dat verhoogt de beleving toch met een factortje 80. Aanwezig op Night Of The Proms; o.a. Joe Cocker, Cindy Lauper en Van Dik Hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.