Blog 11 oktober 2004

Het leven van een computer-prutser als ik valt lang niet altijd mee. Eind vorige week een leuk nieuw speeltje in huis gehaald. Een blue-tooth dongle |-link-|. Het installeren van dergelijk speelgoed op een pc die al niet helemaal wil, is natuurlijk vragen om een waar drama.

Wat is het verhaal. M’n computer was al een tijdje aan het zeiken met één geheugen module. Was ééntje van 256MB, dus ik ben er nogal zuinig op. Helaas moest ik eind vorige week tijdelijk verder met slechts één zo’n geheugen module. Op zich geen ramp. M’n computer was op dat moment door al het gezeik nogal instabiel geworden.

Enfin, prutser als ik ben, toch proberen om de USB-dongle netjes te installeren. Wat een drama !!! Na lang zoeken blijkt dat het apparaat nogal gezeik op levert met Windows XP Pro met Service Pack 2 geinstalleerd. Beetje jammer.

Om een lang en dramatisch verhaal kort te houden. De enige oplossing was het volledig opnieuw installeren van Windows. Beetje jammer, want dat kost met alle software natuurlijk nogal wat tijd. Overigens daarvoor eerst even de kapotte geheugen module onder garantie geruild. Goed geregeld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.