Blog 17 september 2004

Ken je dat gevoel ??? Dat je ’s morgens wakker schrikt van je vriendin die zeg: “Het is al kwart over”, en daarmee in plaats van een half uur, nog maar een kwartier heeft om op tijd weg te komen. Kortom paniek, en dat voordat je daadwerkelijk de kans hebt gekregen om wakker te worden.

Daar komt nog bij, buiten is het wat mistig, beetje lager hangende sluier bewolking. Dus ik kijk naar buiten met m’n duffe hoofd en zie het allemaal niet zo scherp. Dus je gaat twijfelen, begin ik nou gek te worden, ben ik nou nog zo slaperig? Je ben nog niet klaar voor de wakkere wereld, dus je ben ook nog niet in staat om direct de conclusie van een beetje mist te trekken. Heel erg jammer allemaal…

Uit mijn ervarings onderzoek van vanmorgen kan ik nu melden dat het niet goed is om zo wakker te worden. Het voelt op dit moment zelfs aan alsof ik vandaag überhaupt niet meer wakker zal gaan worden.

Onderzoeksresultaat: 100% van de onderzochtten wil liever wat rustiger wakker worden en adviseerd dan ook om uw wekker even goed te controleren voordat u gaat slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.