100% Zinloze TV

Stel je voor, zondagochtend uurtje of 9:00. Normaal gesproken zou ik de nodige pogingen doen om in bed te blijven liggen en een poging te doen om de nodige slaapachterstand in te halen. Vandaag echter lijkt het me niet gegund te zijn, na ruim een half uur liggen staren naar een donker plafond, besluit ik toch maar uit bed te stappen.

Brainiac logo

Buiten dat ik natuurlijk rechtstreeks achter de computer zou kunnen duiken, besluit ik om een rustige zondagochtend start te maken. Dus eerst maar eens even kijken wat er op TV aangeboden wordt. Na het nodige zappen langs zondagochtend priesters in verschillende talen en zondagochtend aanbiedingen bij diverse soorten verkoop TV kom ik uit bij Discovery Channel, hopend op een stukje zondagochtend natuurlijkreportage of zoiets dergelijks.

In plaats daarvan kom ik uit bij Brainiac. Wie heeft in godesnaam ooit dat programma bedacht. Midden in schitterende stukjes natuur in het Britse landschap (waar ik bijvoorbeeld op een zondagochtend naar op zoek ben) worden allerhande zaken opgeblazen. Vanochtend een gokautomaat en een caravan. Niet zinloos, maar echt heel erg zinloos.

Het ergste van dit alles, ik blijf ook gewoon nog kijken tot de aftiteling…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.